Yleinen

Henkilöstön fiiliskysely

Julkaistu 16.05.2023

Vinkki Miscrosoft Forms -työkalun hyödyntämiseen!

Jos olette joskus miettineet, kuinka toteuttaa kätevästi ja ilman jatkuvia kuluja henkilöstön pulssin ja fiiliksen mittaaminen, niin ohessa oma mallimme.

Teemme kuukausittain toistuvan kyselyn Forms-työkalun avulla, jolloin keräämme vastaukset viiteen kysymykseen.

Vastaukset annetaan omalla nimellä, mutta vastaamisen voi sallia myös anonyymisti. Meillä vastaukset annetaan nimellä, jotta saamme joka kuukausi dokumentoidusti henkilöstön kommentit omasta hyvinvoinnistaan. Tämä on tärkeää, koska teemme paljon töitä myös etänä ja kohtaamiset ovat harvassa.

Nimellä kerääminen mahdollistaa myös henkilölle itselleen mahdollisuuden tarkastella omia vastauksiaan trendinä eikä pelkästään snapshottina tietyssä tilanteessa.

Vastaukset keräämme yhteen tiimi- ja yritystasolla, jolloin saamme sekä yleiskeskiarvon että kysymyksille omat vastauskeskiarvot. Näin voimme seurata kehitystä kuukausitasolla tiimeittäin ja yritystasolla.

Kyselyn tekeminen on helppoa ja vastaaminen vielä helpompaa. Forms kerryttää vastauksia reaaliajassa ja näyttää vastausten kumulatiivisen keskiarvon. Lisäksi vastukset saa Excel-pohjalle, jos niitä halutaan jatkokäsitellä jossain muualla.

Esimerkki kysymyksestä ja kertyneistä vastauksista:

Fiilismittarin kysely, jossa oma fiilis kerrotaan tähtien määrällä.

Mikäli asiassa heräsi ajatuksia, autamme mielellämme. Muutama asiakkaistamme onkin jo ottanut mallin käyttöönsä. Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää aiheesta

Kesäkuu on aina ollut innovaation aikaa IT-alalla, eikä tämä vuosi ole siinä poikkeus. Teknologian kehittyessä nopeaa tahtia yrityksille avautuu uusia mahdollisuuksia parantaa prosessejaan ja palvelujaan....
Etätyö on tullut jäädäkseen. Samalla kun se tarjoaa joustavuutta ja uusia mahdollisuuksia työntekijöille, se tuo mukanaan myös merkittäviä kyberturvallisuushaasteita. Etätyön yleistyessä on entistä tärkeämpää ymmärtää...
IoT-antureita löytyy useisiin erilaisiin tarpeisiin. Kokosimme tähän artikkeliin esittelyn erilaisista antureista ja niiden käytöstä sekä IoT-laitteiden hyödyistä ja haasteista.