IoT

Verkkoon liitetyillä laitteilla kerätään vaivattomasti tarpeellista dataa. IoT-tuotteemme (Internet of Things) sisältävät laitteet, verkkoratkaisun, hallintanäkymän ja raportointimahdollisuuden. Olemme erikoistuneet erityisesti rakennus- ja kiinteistöalalle sekä sisäilman laadun mittaamiseen.

IoT mahdollistaa digitaaliset ratkaisut, joissa hajautetusti sijaitsevien fyysisen laitteiden ja sensoreiden tuottamaa tietoa hyödynnetään keskitetyn tilannekuvan tuottamisessa, päätöksenteossa ja operatiivisen toiminnan ohjaamisessa. IoT:n avulla saadaan kerättyä dataa kustannustehokkaasti ja reaaliajassa.

01

IoT-verkkoon kytketyt älykkäät palovaroittimet auttavat parantamaan paloturvallisuutta. Kiinteistön omistaja saa reaaliaikaisen tiedon palovaroitinkannan toimintakunnosta, mikä vahvistaa vastuullista kiinteistön ylläpitoa ja helpottaa kiinteistön omistajan vastuista huolehtimista.

02

IoT-teknologia mahdollistaa täysin uudenlaisten digitaalisten palveluiden kehittämisen ja hyödyntämisen. Ratkaisut auttavat automatisoimaan tiedon näkyväksi tekemisen tarvetta ja siten auttavat usein kustannustehokkuuden toteuttamisessa käyttökohteissaan.

03

IoT-anturit tuottavat paljon dataa. Tuotetun datan käsittely ja esittäminen hoituvat kokonaispalveluun sisältyvän sovelluksen avulla. Tulosten esittämiseen voi käyttää joko aikasarjamuotoisia vakiokuvaajia tai rakentaa itse yrityksellesi sopivat näkymät.

04

IoT-laitteita on tarjolla runsaasti. Parhaan ajankohtaisen tiedon saat olemalla yhteydessä IoT-palvelun asiantuntijoihimme.

Tietoa keräävät anturit ovat paristokäyttöisiä – asentaminen on helppoa erilaisiin toimintaympäristöihin. Kaikki olennaiset tiedot ovat käytettävissä yhdestä käyttöliittymästä – työasemalta tai kännykästä.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lue lisää aiheesta

Asiakastarinoita ei löydy