Integral

Integral Oy on suomalainen IT-yritys, jossa työskentelee noin 30 digiasiantuntijaa. Edustamme maailmanluokan brändejä ja autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintojaan digitaalisten ratkaisujen avulla. Integral perustettiin vuonna 2005 ja yrityksemme on ollut aina työntekijöiden omistama.

Teknologiaa ihmisten ehdoilla

Tarjoamme IT-palveluita “yhden luukun periaatteella”, eli PK-yritykset saavat samasta paikasta kaikki liiketoiminnalleen oleellisimmat palvelut.

Integralin keskeisin ajatus on aina ollut, että asiakkuus on ydinosaamistamme. Haluamme auttaa asiakkaitamme parhaamme mukaan ja edistää heidän liiketoimintaa palveluidemme kautta. Autamme siis ihmisiä onnistumaan työssään, jotta yritykset onnistuvat liiketoiminnassaan.

Ihmiset ratkaisevat yrityksen menestyksen myös tulevaisuudessa. Teknologian tehtävä ei ole korvata ihmistä, vaan vapauttaa ihmiset toimimaan vaikuttavammin yhteisten tavoitteiden eteen sekä saavuttamaan enemmän.

Palveluitamme ovat IT-palvelut, ohjelmistopalvelut ja digitalisoinnin asiantuntijapalvelut.

Toimintamallimme

Kehitämme työn digitaalista infraa itseohjautuvuuteen kannustaen. Meille ratkaisun toimivuuden mittari on se, kuinka ratkaisu auttaa ihmisiä työntekemisessä.

Uskomme välittävään asiakaspalveluun ja luottamuksen ansaitsemiseen teoilla. Uuden kehittämisen rinnalla autamme yrityksiä tehostamaan nykyisiä käytäntöjään ja vapautamme palveluillamme yrityksen resursseja.

Lue lisää toiminnastamme blogistamme

Vinkki Miscrosoft Forms työkalun hyödyntämiseen! Me teemme kuukausittain toistuvan kyselyn Forms-työkalun avulla, jolloin keräämme vastaukset viiteen kysymykseen.
Vuosikello on oiva apua rytmittää ja samalla muistuttaa tietosuojaan liittyvistä toimenpiteistä organisaatiossa.
Sisäilman pienhiukkaset ovat monella työpaikalla tekijä, joka vaikuttaa sekä työturvallisuuteen että työssä viihtyvyyteen. Työturvallisuuden näkökulmasta tärkeimmät seurattavat pienhiukkaset ovat kvartsi- ja kovapuupöly. Rakennustyömaalla on monia...