Palvelut  |  Digitalisaation asiantuntijapalvelut  |  Konsultointipalvelut

Konsultointipalvelut

Tänä päivänä ihmiset, tieto ja teknologia ovat organisaation kulmakivet. Yhtä osa-aluetta ei voi kehittää miettimättä kahta muuta. Ymmärrys ja näkemys näiden kolmen osa-alueen vaikutuksesta toisiinsa on usein pistemäisten kehitysratkaisuiden vuoksi hakusessa.

Me Integralilla autamme asiakkaitamme ottamaan täyden hyödyn digitalisaatiosta.

IT-ratkaisut

Valittu teknologia ja arkkitehtuuri vaikuttavat siihen, missä yrityksen tiedot sijaitsevat ja millä tavoin tietoturva on rakennettu. Suunnittelussa on huomioitava se, että järjestelmien käytön on oltava yhtä toimivaa ja joustavaa kun niitä käytetään eri lokaatioista ja verkoista.

Tieto

Jokaisessa yrityksessä on paljon yritykseen ja sen asiakkaisiin ja sidosryhmiin liittyvää tietoa. Tieto voi olla sähköposteissa, järjestelmissä tai muissa dokumenteissa. Tiedon liikkumiseen yrityksen sisällä vaikuttavat paitsi teknologiset ratkaisut, myös tiedon virtaukseen ja jopa yrityksen kulttuuriin liittyvät seikat. Tieto on pääomaa, jonka hyödyntämisessä nykyteknologian keinoin on vielä paljon tehtävissä useassa yrityksessä.

Ihmiset

Digitalisaation hyötyjen realisoituminen vaatii usein muutoksia yrityksen toimintamalleihin. Digitalisaation hyödyt saattavat jäädä lunastamatta, mikäli henkilöstöä ei ole sitoutettu muutoksiin ja käyty läpi muutoksen tavoitetta ja syytä.

Mitä arvoa tuomme asiakkaalle

01

Kustannussäästöt energiankulutusta vähentämällä

02

Tyytyväinen henkilöstö ja vähemmän sairauspoissaoloja hyvien työskentelyolosuhteiden myötä

03

Tehokkuus ja kustannussäästöt, kun olosuhdedata on osana liiketoiminnan kehittämistä

Asiakastarinat

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. He ovat ulkoistaneet ICT-toimintonsa Integralin asiantuntijoille, ja ovat kumppanivalintaansa hyvin tyytyväisiä. Yhteistyö on...
Gaius-säätiö hyödyntää Microsoft Surface Hubia toiminnassaan niin ikäihmisten kuin henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.