Ajankohtaista

Vinkki Miscrosoft Forms työkalun hyödyntämiseen! Me teemme kuukausittain toistuvan kyselyn Forms-työkalun avulla, jolloin keräämme vastaukset viiteen kysymykseen.

Kaikki artikkelit

Vinkki Miscrosoft Forms työkalun hyödyntämiseen! Me teemme kuukausittain toistuvan kyselyn Forms-työkalun avulla, jolloin keräämme vastaukset viiteen kysymykseen.
Vuosikello on oiva apua rytmittää ja samalla muistuttaa tietosuojaan liittyvistä toimenpiteistä organisaatiossa.
Sisäilman pienhiukkaset ovat monella työpaikalla tekijä, joka vaikuttaa sekä työturvallisuuteen että työssä viihtyvyyteen. Työturvallisuuden näkökulmasta tärkeimmät seurattavat pienhiukkaset ovat kvartsi- ja kovapuupöly. Rakennustyömaalla on monia...
Missä yrityksenne data sijaitsee, mihin ja miten se virtaa ja kuka dataa hallitsee? Entä miten dataa hyödynnetään tai miten sitä voisi hyödyntää? Osaatko vastata kysymyksiin...
Lojuuko yrityksessänne vanhoja IT-laitteita, puhelimia, kaapeleita ja koneita? Elektroniikkajäte on maailman nopeimmin kasvava jätemuoto.
Tietoturva on yrityksessä IT:n vastuulla – vai onko? Tietoturva ja sen operatiivinen toteutuminen ovat paljolti yrityksen henkilöstön varassa
Tekoälyn kehitys etenee huimaa vauhtia, ja erilaisia tekoälyä hyödyntäviä sovelluksia tulee eri puolille toimintaympäristöämme. Miltä tekoälyn tulevaisuus näyttää?
Datasta on tullut yhä tärkeämpi kilpailutekijä, joka auttaa yrityksiä tekemään parempia päätöksiä ja saamaan kilpailuetua markkinoilla. Miten data saadaan käyttöön, miten sitä kannattaa säilöä ja miten varmistaa sen hyödynnettävyys?
Yritysten tietoturvariskit kasvavat ja muuttuvat koko ajan. Mitä tietoturvasta pitää tietää juuri nyt?