Palvelut  |  IT-palvelut  |  Verkko- ja tietoliikenne

Verkko- ja tietoliikenne

Nykyiset yrityksien toimintamallit perustuvat erilaisten verkkoratkaisujen hyödyntämiseen. Ilman sujuvaa verkkoyhteyttä työn tekeminen voi olla haastavaa. Verkkoon liitettävien laitteiden määrä on kasvanut ja kasvaa jatkuvasti, jolloin myös verkkoratkaisun tulee tarjota suojaa kaikille.

Käytettävä verkkoratkaisu on oleellinen osa yrityksen IT-ratkaisua. Verkko on osa infraa, jonka varassa valitut IT-ratkaisut toimivat. Yritysverkko huomioi juuri oman yrityksen keskeiset tietoturva- ja käytettävyysvaatimukset.

Yritysverkko

Verkon arkkitehtuurilla on merkitystä. Oikein rakennettu verkko tukee liiketoimintaa ja sen kasvattamista. Moderni verkko mahdollistaa toiminnan digitalisoinnin ja se toimii perustana ajasta ja paikasta riippumattomalle toiminnalle ja työn tekemiselle

Tietoturvallisuus verkossa

Verkkoyhteyksien on mahdollistettava tehokas ja tietoturvallinen työskentely. Yrityksen kaikki liikenne kulkee verkossa, joten verkkoratkaisun valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Verkon tietoturva ei ole kertasuoritteinen toimenpide, vaan sen toteuttaminen lähtee suunnittelusta jatkuen toteutukseen ja jatkuvaan ylläpitoon. Tietoturvan ylläpito vaatii jatkuvaa seurantaa ja ennaltaehkäisevien toimenpiteiden toteuttamista haavoittuvuuksien ehkäisemiseksi.

Huomioitavaa verkkoratkaisussa

  • Verkon suunnittelu. Millaista suorituskykyä verkolta odotetaan? Järkevästi suunniteltu verkko tehostaa toimintaa ja pienentää kustannuksia.
  • Datan sijainti. Missä tieto sijaitsee ja mistä sitä on tarkoitus käyttää? Onko suuria datamääriä, joita siirretään verkon yli?
  • Verkon tietoturva. Kuinka verkko ja sen käyttäjät suojataan?
  • Verkon ylläpito ja seuranta. Kuka vastaa päivittäisestä operoinnista ja ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä?

Mitä arvoa tuomme asiakkaalle

01

Tietoturvallinen ja tehokas verkkoarkkitehtuuri

02

Modernin ja turvallisen hybridityön mahdollistaminen

03

Skaalautuvat ratkaisut, joissa hyödynnetään kehittynyttä tekoälyä liikenteen valvonnassa

Asiakastarinat

Asiakastarinoita ei löydy

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.