Palvelut  |  BI  |  Liiketoimintatiedon hallinta

Liiketoimintatiedon hallinta

Yhä useampi tarvitsee työssään reaaliaikaista tietoa ja kokonaisvaltaista tilannekuvaa – liiketoimintatiedon tarve yrityksissä on kasvanut. Business Intelligence, BI, eli liiketoimintatiedon hallinta on yrityksen suorittamaa, liiketoiminnassa tarvittavan tiedon keräämistä, tallennusta ja analysointia. 

Yrityksen tavoite on kerätä liiketoiminnan johtamisessa ja toiminnassa tarvittava keskeinen tieto ja käsitellä sekä jalostaa se. Tieto jaetaan organisaatiossa ja samalla seurataan tiedon vaikuttavuutta. Tiedonhankintaan kuuluu myös tietoprosessien päivitys niin, että yrityksen tietovirta saadaan ylläpidettyä päätöksentekotarpeita vastaavalla tasolla. Liiketoimintatiedon hallinnan päätavoite on tukea päätöksentekoa, jotta yrityksen tavoitteet voivat toteutua. 

Data ja sen perusteella syntyvä tieto ovat yrityksille keskeinen raaka-aine ja tuotannontekijä. Tiedolla johtaminen on tärkeää kaiken kokoisissa organisaatioissa. Siihen ohjaa liiketoiminnan muuttuminen yhä datavetoisemmaksi ja nopearytmisemmäksi.

Liiketoimintatietoa on saatavilla enemmän kuin koskaan aiemmin. Se on usein hajallaan useissa eri järjestelmissä ja Exceleissä. Kokonaiskuvan muodostaminen saattaa olla hankalaa ja hidasta sekä vaatia useita tiedon käsittelyn välivaiheita. BI-ratkaisulla tieto koostetaan yhteen moniulotteiseen näkymään.

Mitä arvoa tuomme asiakkaalle

01

Kustannussäästöt energiankulutusta vähentämällä

02

Tyytyväinen henkilöstö ja vähemmän sairauspoissaoloja hyvien työskentelyolosuhteiden myötä

03

Tehokkuus ja kustannussäästöt, kun olosuhdedata on osana liiketoiminnan kehittämistä

Asiakastarinat

Asiakastarinoita ei löydy

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.