BI

Data on liiketoiminnan syvintä ydintä ja siksi sitä kannattaa hyödyntää järkevästi. Tiedon järkevä hyödyntäminen auttaa päätöksenteossa ja tulevaisuuden suunnittelussa. Tarjoamme yrityksille liiketoimintalähtöisen datan analysointia ja visualisointia.

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa liiketoiminnan päätöksenteon tukena, varmistamaan datavirrat ja tunnistamaan yritykselle kriittisen tiedon. Luomme datasta liiketoiminnalle arvokasta tietoa yhdistämällä sitä muuhun, joko sisäiseen tai ulkoiseen tietoon, ja visualisoimalla dataa.

01

Yhä useampi tarvitsee työssään reaaliaikaista tietoa ja kokonaisvaltaista tilannekuvaa – liiketoimintatiedon tarve yrityksissä on kasvanut. Business Intelligence (BI) eli liiketoimintatiedon hallinta on yrityksen suorittamaa, liiketoiminnassa tarvittavan tiedon keräämistä, tallennusta ja analysointia. 

02

Käytössämme on kaksi tiedonhallinta- eli BI-ohjelmistoa. Ohjelmistojen avulla on mahdollista visualisoida, esittää ja analysoida tietoa. Tietoa voidaan yhdistellä eri lähteistä. Automaattisesti päivittyvä tieto ja sen esittäminen nopeuttaa reagointiaikoja, helpottaa tiedonkulkua ja mahdollistaa asioiden syy-seuraussuhteiden havaitsemista.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lue lisää aiheesta

Asiakastarinoita ei löydy