IT-palvelut

Olemme monipuolinen IT-asiantuntija, ja toteutamme jokaiselle asiakkaalle palvelut tarpeiden mukaan. Hoidamme muun muassa pilviratkaisut, liittymät ja loppukäyttäjäpalvelut. Palveluidemme avulla varmistat, että IT-ratkaisusi ovat ajan tasalla ja että ne tukevat liiketoimintaa ja työntekoa.

01

Pilvipalvelut tehostavat liiketoimintaa. Niiden tavoitteena ovat helppous, ketteryys ja kustannussäästöt. Tärkeää on varmistaa palveluiden saavutettavuus, kapasiteetti ja tiedon turvallinen säilytys. Autamme sinua oikean pilvipalvelun valinnassa ja hyödyntämisessä. Halutessasi huolehdimme puolestasi myös palvelinympäristön ylläpidosta.

02

Nykyiset yrityksien toimintamallit perustuvat erilaisten verkkoratkaisujen hyödyntämiseen. Ilman sujuvaa verkkoyhteyttä työn tekeminen voi olla haastavaa. Verkkoon liitettävien laitteiden määrä on kasvanut ja kasvaa jatkuvasti, jolloin myös verkkoratkaisun tulee tarjota suojaa kaikille.

03

Loppukäyttäjäpalveluihin kuuluvat kaikki ne IT-palvelut, jotka näkyvät yrityksen työntekijöille, kuten työasemapalvelut, puhelimet, tulostimet, ohjelmistot ja IT-tuki. Tarjoamme loppukäyttäjäpalvelut yksittäisinä ratkaisuina tai kokonaisvaltaisena palveluna.

04

Tarjoamme skaalautuvat, erilaisiin tarpeisiin sopivat puhe- ja asiakaspalveluratkaisut kokonaispalveluna.

05

Nykyaikaiset, tarpeisiin sopivat laitteet ja lisenssit tuovat sujuvuutta työntekoon. Asiantuntijamme huolehtivat, että yritykselläsi on käytössään luotettava laitekanta lisensseineen.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lue lisää aiheesta

Asiakastarinoita ei löydy