Tietoturva

Yritysten tietoturvariskit kasvavat ja muuttuvat koko ajan, minkä vuoksi palomuuri tai virustorjunta eivät enää yksinään riitä suojaamaan yrityksiä ja yritysten tietoja. Tarjoamme ratkaisuja yrityksen datan, tietoverkkojen ja päätelaitteiden edistykselliseen suojaamiseen.

Tietoturvasta huolehtiminen on välttämätöntä jokaisessa yrityksessä. Tavoitteena on mahdollisimman turvallinen digiarki ja työympäristö. Tietoturvan hallinnan on oltava suunniteltua toimintaa, jossa turvan tasoa valvotaan ja ennakoidaan jatkuvasti. Tietoturva ei ole koskaan lopullisesti valmis.

01

Tietoturva keskittyy tiedon, tietojärjestelmien ja laitteiden turvallisuuden takaamiseen verkkoympäristössä. Osana kokonaisuutta ovat myös pilviratkaisut ja siellä sijaitseva data. Kokonaisratkaisu tarjoaa suojan kaikille käyttäjille, laitteille ja sovelluksille verkon kaikilla reunoilla.

02

Tietoturva on prosessi, jossa ylläpidetään organisaation tietojen luottamuksellisuutta, eheyttä ja saatavuutta tavalla, joka on yhdenmukainen organisaation riskistrategian kanssa. Yrityksillä on oltava valmiina tietoturva-arkkitehtuuri ja reagointisuunnitelma ennen kuin tietoturvaan liittyvä vahinko tapahtuu.

03

Tietoturvallisuus on yksi yritysten tämän hetken kriittisimpiä osa-alueita. Autamme yrityksiä valitsemaan itselleen sopivan tavan kehittää tietoturvaa ja siihen liittyviä prosesseja.

Olemme tuotteistaneet joukon palveluja, joilla aihetta voi yrityksessä käsitellä.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lue lisää aiheesta

Asiakastarinoita ei löydy