Ohjelmistot ja integraatiot

Valmis ohjelmisto ei aina palvele liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Silloin kannattaa suunnitella yksilöllinen, yritykselle sopiva ratkaisu integraatioineen. Näin liiketoimintaa voidaan tehostaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme ketterän ohjelmistokehityksen ja toimivat integraatiot yrityksen eri järjestelmien ja toimintojen välille.

Toteutamme sovellusratkaisut ja integraatiot eri ohjelmistojen välille sekä autamme toiminnan tehostamisessa. 

01

Digitalisaatio tarkoittaa yhä useammalle yritykselle ohjelmistokehitystä. Kehitystyö toteutetaan ketterästi ja interaktiivisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Avainasemassa kehittämistyön onnistumisessa on molempien osapuolien sitoutuminen ja sujuva vuorovaikutus.

02

Integraatiot sujuvoittavat tiedon siirtymistä eri järjestelmien välillä. Esimerkiksi operatiivisen toiminnan ja laskutuksen välillä oleva integraatio säästää työtunteja ja vähentää inhimillisten virheiden riskiä.

03

Verkkopalvelut ja niiden toteutus usein määrittävät sen, miltä jokin asia tuntuu. Onko lopputulos silmää miellyttävä ja toimintalogiikka hyvä. Toteutamme yrityksille verkkosivupalveluja, joiden suunnittelussa huomioimme niin käytettävyyden kuin ulkoasun.

04

Intu on ERP-järjestelmä, jonka avulla voi varmistaa, että oikeat työntekijät ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Järjestelmä auttaa löytämään nopeasti ja kätevästi sijaiset yllättäviin työvoimatarpeisiin. Intu-järjestelmä on suunniteltu erityisesti liikkuvan työn tarpeisiin ja se on käytettävissä myös mobiililaitteilta. Tämä mahdollistaa tietojen tarkastelun paikasta riippumatta.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lue lisää aiheesta

Asiakastarinoita ei löydy