Palvelut

01

Digitalisaatio muuttaa työn tekemisen tapoja ja luo liiketoiminnalle uusia mahdollisuuksia. Digitaalinen muutos ei ole vain teknologisia ratkaisuja, vaan myös uudenlaista ajattelutapaa ja toimintaa. Autamme asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaa ja löytämään parhaat hyödyt uusista ratkaisuista.

02

Valmis ohjelmisto ei aina palvele liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Silloin kannattaa suunnitella yksilöllinen, yritykselle sopiva ratkaisu integraatioineen. Näin liiketoimintaa voidaan tehostaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme ketterän ohjelmistokehityksen ja toimivat integraatiot yrityksen eri järjestelmien ja toimintojen välille.

03

Olemme monipuolinen IT-asiantuntija, ja toteutamme jokaiselle asiakkaalle palvelut tarpeiden mukaan. Hoidamme muun muassa pilviratkaisut, liittymät ja loppukäyttäjäpalvelut. Palveluidemme avulla varmistat, että IT-ratkaisusi ovat ajan tasalla ja että ne tukevat liiketoimintaa ja työntekoa.

04

IoT

Verkkoon liitetyillä laitteilla kerätään vaivattomasti tarpeellista dataa. IoT-tuotteemme (Internet of Things) sisältävät laitteet, verkkoratkaisun, hallintanäkymän ja raportointimahdollisuuden. Olemme erikoistuneet erityisesti rakennus- ja kiinteistöalalle sekä sisäilman laadun mittaamiseen.

05

BI

Data on liiketoiminnan syvintä ydintä ja siksi sitä kannattaa hyödyntää järkevästi. Tiedon järkevä hyödyntäminen auttaa päätöksenteossa ja tulevaisuuden suunnittelussa. Tarjoamme yrityksille liiketoimintalähtöisen datan analysointia ja visualisointia.

06

Yritysten tietoturvariskit kasvavat ja muuttuvat koko ajan, minkä vuoksi palomuuri tai virustorjunta eivät enää yksinään riitä suojaamaan yrityksiä ja yritysten tietoja. Tarjoamme ratkaisuja yrityksen datan, tietoverkkojen ja päätelaitteiden edistykselliseen suojaamiseen.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.