Tietoturvalliset verkkoratkaisut
Tietoturva keskittyy tiedon, tietojärjestelmien ja laitteiden turvallisuuden takaamiseen verkkoympäristössä. Osana kokonaisuutta ovat myös pilviratkaisut ja siellä sijaitseva data. Kokonaisratkaisu tarjoaa suojan kaikille käyttäjille, laitteille ja sovelluksille verkon kaikilla reunoilla.
Digitaalinen muutos on muuttanut verkkoja niin perusteellisesti ja niin nopeasti, että perinteiset tietoturvatyökalut eivät enää pysty tarjoamaan verkkojen edellyttämää yhtenäistä turvallisuutta, siksi tarvitaan nykyaikaista huipputeknologiaa tiedon turvaamiseen.
- Tiesitkö?
Esimerkkejä palveluistamme:
- ZTNA-arkkitehtuurit palveluna
- SD-WAN-ratkaisut
- täysi tuki uusille hybridityömalleille
- operaattoripalvelut
- Digiturvamalli
Tieto on kriittisen tärkeää jokaiselle yritykselle ja sen katoaminen tai joutuminen vääriin käsiin on jopa uhka yrityksen olemassaololle. Tietoturvan toteuttaminen edellyttää aktiivista johtamista ja seurantaa. Ennakointi on korostuvassa roolissa tietoturvan hallinnassa ja se edellyttää aktiivista työtä.
Asiakkaan käyttämät IT-ratkaisut määrittelevät sen, millaista tietoturvaratkaisua yritys tarvitsee. Uhat ja riskit muuttuvat käyttöympäristöjen muuttuessa ja kehittyessä.
Tietoturvan valvonta (SOC)
SOC eli Security Operations Center on tietoturvan valvontapalvelu, joka auttaa havaitsemaan ja torjumaan tietoturvapoikkeamia. Se tuo yhteen kaikki tietoturvaan liittyvät syötteet mm. virustorjunnasta, tunkeutumisen estosta, varjo-IT:stä, tunnusvarkauksista ja epäilyttävästä toiminnasta.
SOC-palvelu nopeuttaa syötteisiin reagointia ja mahdollisiin tietoturvatapahtumiin puuttumista siihen kuuluvan jatkuvan monitoroinnin sekä tekoälypohjaisen automaation avulla. Palvelun avulla yritys saa näkyvyyden tietoturvallisuuden tilaan.
Varmistuspalvelut ja häiriöpalautuminen (DRaaS)
Varmistuspalvelujen käytöllä huolehditaan siitä, että yrityksen tiedot on suojattu toisaalle mahdollisen häiriötilanteen tai kriisin sattuessa. Varmistustoteutuksia on mahdollista tehdä eri tavoilla riippuen siitä, mikä on varmistettava kohde ja tieto.
Varmistuksen lisäksi tarvitaan palautumissuunnitelma. Yleensä palautumiselle määritellään tavoiteltu toipumisaika, RTO (Recovery Time Objective). Toipumisaika kertoo, kuinka nopeasti järjestelmä on taas käytettävissä häiriötilanteen jälkeen.
Päätelaitesuojaus
Nykyaikainen etätyöskentely on turvallista vain, kun tietoturva on kunnossa. Päätelaitesuojaus auttaa tunnistamaan uhkia jo päätelaitetasolla, jolloin hyökkäyksen estäminen onnistuu usein ajoissa.
Teknologiat
Integralin tarjoamat tietoturvaratkaisut perustuvat tietoturvan huipputeknologiaan, kuten Fortinetin, Rubrikin ja WithSecuren tarjoamiin ratkaisuihin.