Ajankohtaista

Digiturvamallin avulla suojaat yrityksesi tietoja ja järjestelmiä

Digiturvamallissa tietoturva tuodaan organisaation työntekijöille heidän oman roolinsa mukaisesti tarjol

Nykyisessä digitaalisessa maailmassa yritysten on entistä tärkeämpää panostaa tietoturvaan varmistaakseen liiketoimintansa jatkuvuuden ja suojatakseen arvokkaita tietojaan. Tässä yrityksiä auttaa Digiturvamalli, joka on muun muassa Microsoft Teamsissä toimiva digitaalisen turvallisuuden hallintajärjestelmä.

Digiturvamalli on kokonaisvaltainen lähestymistapa tietoturvan hallintaan ja parantamiseen yrityksissä. Se koostuu useista eri osa-alueista, kuten teknologiasta, prosesseista, koulutuksesta ja valvonnasta. Sen tavoitteena on suojata organisaation tietoja ja järjestelmiä erilaisilta uhilta ja hyökkäyksiltä.

Mitä digiturvamalli tekee?

Se auttaa organisaatiota tunnistamaan ja arvioimaan tietoturvauhkia, kehittämään ja toteuttamaan tarvittavia suojausmenetelmiä sekä reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti tietoturvaloukkausten tapahtuessa. Se tarjoaa myös jatkuvan seurannan ja päivityksen, jotta organisaatio pysyy ajan tasalla muuttuvassa uhkakuvassa. Se automatisoi henkilöstön ohjeistusta ja koulutusta, tuottaa raportteja, luo yhteenvetoja tietoturvadokumenteista ja auttaa noudattamaan tiedonhallintalakia ja valittua tietoturva viitekehystä, esim. NIS2-direktiiviä.

Miksi yrityksen kannattaa hankkia digiturvamalli?

Yksinkertaisesti siksi, että se tarjoaa kattavan ja tehokkaan tavan suojata liiketoimintaansa digitaalisessa maailmassa. Panostaminen tietoturvaan on investointi yrityksen tulevaisuuteen ja sen menestykseen.

Olemme asiakkaidemme apuna palvelun hyödyntämisessä ja käyttöönotossa sovitulla tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää digiturvamallista – tai halutessasi myös muista tietoturvan ratkaisuista.

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy aina ajan tasalla

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

Sinua voisi kiinnostaa myös

API-rajapintahyökkäykset kohdistuvat sovellusrajapintoihin, joita käytetään esimerkiksi mobiilisovellusten, selainkäyttöliittymien ja muiden palvelujen välillä datan siirtämiseen. Ne koskettavat kaikkia organisaatioita, joilla on käytössään API-rajapintoja ja dataintegraatioita. Rajapintojen
Moni organisaatio pitää tietoturvaansa kunnossa — ainakin paperilla. Päätelaitteet on suojattu virustorjunnalla (EPP), salasanoissa on vähimmäispituus, ja henkilöstölle on pidetty jokavuotinen koulutus. Mutta kysymys kuuluu:

Kiva kun kävit, mutta ethän mene vielä!

Tarjoamme teille nyt maksuttoman kartoituksen – varaa siis aika ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa yritystäsi!

Tai

Tilaa uutiskirjeemme alta, niin pysyt aina ajan tasalla, mitä alalla tapahtuu.