IT-palvelut

Tanssikoulu DCA muutti tanssitunnit etäopetukseksi

Julkaistu 05.08.2020

Tanssitunnit nopeasti
etäopetukseksi

Tanssikoulu DCA antaa taiteen perusopetusta tanssitaiteessa. Tanssikoulussa opetetaan tanssia lapsille, nuorille ja aikuisille aina aloittelijoista kilparyhmiin.

Koronavirus muutti toiminnan

Perjantaina 13.3.2020 alkoi Tanssikoulu DCA:ssa lähiopetustauko koronavirusepidemian takia. Lähiopetustauon tai epidemian kestosta ei ole tietoa, joten se on voimassa toistaiseksi.

Opetus- ja kulttuuriministeriö antoi lausunnon, jossa taiteen perusopetusta suositeltiin jatkettavaksi lähiopetusta korvaavilla vaihtoehtoisilla tavoillla. Tämä asetti Tanssikoulu DCA:n toiminnan uuteen tilanteeseen. Tanssitunnit oli järjestettävä etäopetuksena.

Tanssikoulu DCA:n rehtori Katja Putkosen mukaan tanssiopetuksen muuttaminen etäopetukseksi nopealla aikataululla oli iso haaste.

”Mietimme, miten saisimme alustan, jossa voimme lähettää tanssin opetusvideoita ja antaa tanssiopetusta etäyhteydellä.”

Lue samankaltaisia tarinoita

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. He ovat ulkoistaneet ICT-toimintonsa Integralin asiantuntijoille, ja ovat kumppanivalintaansa hyvin tyytyväisiä. Yhteistyö on...

Gaius-säätiö hyödyntää Microsoft Surface Hubia toiminnassaan niin ikäihmisten kuin henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa.

Hämeenlinnan kaupunki omistaa n. 400 erilaista kiinteistöä. Ongelmaselvityksissä tutkitaan esimerkiksi sisäilman laatua.